| Autor |
Wiadomość |
|
Lucek249
PTAH
Dołączenie: Nie Cze 13, 2010 3:45 pm Miejscowość: Cmolas ( Kolbuszowa)
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Stardust Dragon
|
 Re: Podkarpackie
jeszcze ja
| Sob Lip 10, 2010 5:52 pm |
|
 |
|
Aeander
Team Genesis
Dołączenie: Pon Wrz 22, 2008 10:16 pm Miejscowość: Leżajsk
Numer UDE: 0
|
Spam się szerzy, ale w razie czego to ja bym się pisał, ale tak pod koniec lipca. Tylko wolę się upewnić, wszyscy mają oryginały? 
|
| Nie Lip 11, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Lucek249
PTAH
|
No, raczej wszyscy oryginalnymi graja..  ) PS: Jest moze jakis empik lub sklep z kartami Yu-gi-oh w Rzeszowie ??
| Pon Lip 12, 2010 9:03 pm |
|
 |
|
Necrotix
SETH
Dołączenie: Sob Mar 28, 2009 10:41 pm Miejscowość: Rzeszów/Lesko
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Gladiator Beast Gyzarus
|
Nie ma ... Jak cos na turka tez się pisze.
| Pon Lip 12, 2010 9:10 pm |
|
 |
|
Y4M1
Team Genesis
Dołączenie: Wto Lut 27, 2007 8:20 pm Miejscowość: Leżajsk
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Gravekeeper's Spy
|
Ludzie, niech jedna osoba sie zajmie sporządzeniem listy, bo szlag moze czlowieka trafic, jak czyta całą strone jednozdaniowych postow w stylu "Ja tez chce!".
Back to the point... W okolicy żadnych sklepow z akcesoriami do YGO nie ma, ale to nie problem, bo i tak pewnie nagrody bylyby zamawiane przez internet. Chciałem jeszcze potwierdzic mozliwosc organizacji tego w Leżajskim MCK, najlepiej w ktoras sobote. Kompa tez moge przyniesc, tylko musze gdzies mantisa znalezc...
Jakies bardziej szczegolowe pytania (jesli sa) kierowac na GG: 157297.
_________________ Yu-Gi-Oh! Virtual Desktop Tutorial
|
| Wto Lip 13, 2010 5:25 pm |
|
 |
|
Lucek249
PTAH
|
Zajmę się sporządzeniem listy, proszę mi pisać na pw/ gg :11677798 - imię - nazwisko - nick - gg PS: Proszę nie pisać tutaj, żeby się spam nie zrobił. Dziękuje!! 
| Pią Lip 16, 2010 11:00 am |
|
 |
|
Lucek249
PTAH
|
Witam, to znowu ja.. przy minimum 10 osobach, składce po 20zł moznaby zamówić 2x : http://gry.e-kramik.pl/index.php?d=produkt&id=5428+ za reszte kasy: Raging battle, crimson crisis, lub absolute powerforce (2 gold packi to 6 gold rarow + 46 commonow) pozostałe packi byłyby do uzgodnienia.. Musimy z kwoty wpisowego odliczyć na przesyłkę czyli około 11/12zl Aczkolwiek propozycje mogą być inne...  ( lecz goldy są naprawdę kuszące ;P ) W innym wypadku można kupić jakieś Special Editiony ~40zł za 3 boosterki + 1 Super Rarka zamówiłoby się wtedy 4 takie speciale (~160zł) + jakieś boosterki (ja byłbym bardziej za goldami, bo macie tam na pewno te 6 Gold Rarek a w zwykłych boosterkach to różnie bywa  ) Oczywiście jeżeli byłoby np. 12 osób pula by się powiększyła  Wpisowe ile ? 10/15zl ?. Wiec jak ? Zapraszam wszystkich chetnych  ) PS: proszę nie, spamic, a jakie macie jakieś propozycje to proszę pisac. ;]]
| Sob Lip 17, 2010 8:59 pm |
|
 |
|
Szogun
AMON
Dołączenie: Pon Wrz 01, 2008 12:58 pm Miejscowość: Lubin
Numer UDE: 202690933 Ulubiona karta: XX-Saber Darksoul
|
Y4M1 napisał(a): Ludzie, niech jedna osoba sie zajmie sporządzeniem listy, bo szlag moze czlowieka trafic, jak czyta całą strone jednozdaniowych postow w stylu "Ja tez chce!".
Back to the point... W okolicy żadnych sklepow z akcesoriami do YGO nie ma, ale to nie problem, bo i tak pewnie nagrody bylyby zamawiane przez internet. Chciałem jeszcze potwierdzic mozliwosc organizacji tego w Leżajskim MCK, najlepiej w ktoras sobote. Kompa tez moge przyniesc, tylko musze gdzies mantisa znalezc...
Jakies bardziej szczegolowe pytania (jesli sa) kierowac na GG: 157297. ja mam mantisa ;p
| Nie Lip 25, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
bombek
AMON
Dołączenie: Pon Sty 21, 2008 10:19 pm Miejscowość: ok. Sandomierza
Numer UDE: 202584629
|
Ogłoszenia parafialne! Jutro lub za kilka dni wrzucę info odnośnie turnieju, który planujemy zrobić 21 sierpnia w Leżajsku. Odnośnie nagród godziny itp wszystko będzie w dziale ogłoszeń.
Ot, takie wstępne info:)
P.S. Laptop, sala i nagrody są, więc 3 najważniejsze rzeczy potrzebne do zorganizowania turnieju:)
| Śro Lip 28, 2010 4:50 pm |
|
 |
|
Aeander
Team Genesis
Dołączenie: Pon Wrz 22, 2008 10:16 pm Miejscowość: Leżajsk
Numer UDE: 0
|
Sala jest jakieś 3 minuty (dla emerytów, rencistów, inwalidów i chorych na zator odbytu) drogi od dworca PKS i PKP, także nie będzie raczej problemu. Jakby co mogę dać nr tel na priv, gdyby ktoś się bał, że się zgubi. Oczywiście, to wszystko dotyczy Leżajska.
|
| Śro Lip 28, 2010 6:07 pm |
|
 |
|
Necrotix
SETH
|
Może mi ktoś powiedzieć ile km od Rzeszowa jest Leżajsk - albo ile się jedzie autousem bo niestety autobus z Rzseszowa mam o 10:00 ... najwcześniej (tak żeby z LEska do Rzeszowa jeszcze przywędrował).
| Śro Lip 28, 2010 11:25 pm |
|
 |
|
Y4M1
Team Genesis
Dołączenie: Wto Lut 27, 2007 8:20 pm Miejscowość: Leżajsk
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Gravekeeper's Spy
|
Rozklad jazdy pokazuje okolo 1h 10min.
_________________ Yu-Gi-Oh! Virtual Desktop Tutorial
|
| Czw Lip 29, 2010 8:04 am |
|
 |
|
kaihiwatari
Team Resurrection
Dołączenie: Sob Cze 07, 2008 3:16 pm
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Sagi the Dark Clown
|
robicie w ntej pipiduwie turniej? więc ja też będę i postaram sie kogos ze sobą zabrac 

Sorry to disappoint you. I'm the Primera.
|
| Czw Lip 29, 2010 11:18 am |
|
 |
|
Necrotix
SETH
|
Jak cos od 1 Września w tyg. będę urzędował w Rzeszowie - więc jak ktoś by chciał pograć - niech napisze.
| Pon Sie 23, 2010 9:25 am |
|
 |
|
kuba_24367
TOT
|
siiema eniu chciałbym się się nauczyć grac w YGO poprosze najtańszą talię jaką Pan\i mi poda ?P
|
| Pią Sie 27, 2010 7:55 pm |
|
 |
|