| Autor |
Wiadomość |
|
Illidan
SETH
Dołączenie: Sob Kwi 11, 2009 5:06 pm Miejscowość: Konstantynów Łódzki
Numer UDE: 0
|
 Illidari Project -- Yubel
Monster(20) 3x Yubel 2x Yubel - Terror Inacarnate 2x Yubel - Ultimate Nightmar 3x Chaos-End Master 3x Mistic Tomato 3x Armagedon Knight 1x The Dark Creator 2x Stygian Street Patrol(jak wyjdzie) 2x Phantom Of Chaos
Spell(10) 1x Foolish Burial 1x Mistical Space Typhon 3x Tribute to the Doomed 1x Heavy Storm 1x Giant Trunade 3x Savage Colloseum
Trap(12) 1x TT 3x Dark Bribe 2x Battle Mania 3x Limit Reverse 2x ALL-Out Attack 1x Solemn
Extra Standard
Side Snipe Hunter Yubel - Terror Inacarnate Yubel - Ultimate Nightmar Dark Grepher ...
Więc tak strategia to najszybszy summon Yubel w pole i jej zniszczenie później to już zabawa z oppkiem bo zazwyczaj nie wie co ma zrobić. Savage wrzucone Main 2 niszczy na yubel w end phase za nim yubelka pości swój efekt. Prosze o jakieś pomysły jak to przyśpieszyć i ulepszyć.
Ostatnio edytowany przez Illidan Sob Lip 31, 2010 7:55 pm, edytowano w sumie 4 razy
|
| Sob Lip 31, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
SzyMan1993
AMON
Dołączenie: Pią Kwi 17, 2009 4:29 pm Miejscowość: Lubań Śl
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Trident Dragion
|
 Re: Illidari Project -- Yubel
Ja bym dał karty typu Battle Mania i All Out Attacks, bo nie po to Yubel ma efekt dający damage jak się ją zaatakuje ^^ Sam próbuje coś porobić z Yubelką i myślę że Level Eatery by pomogły ją utrzymać, jakbyś nie miał kart pod destrukcję (lub chciał ją mieć w podstawce na polu gdy ewolucje już zeszły)
| Sob Lip 31, 2010 2:23 pm |
|
 |
|
Illidan
SETH
|
Grałem używając obu trapów ale zazwyczaj albo nie podchodziły na rękę kiedy trzeba albo nie mogłem ich użyć, ale jeszcze będę z nimi kombinował i najbardziej z all out attack bo salvagem są dobre ponoć, co do level eatera jest tu nie potrzebny bo yubelka jest na polu tylko chwile i zaraz pojawia się terror incarnate, a ewolucje można sumonować z grave reki i decku więc nie ważne gdzie są zaraz pojawią się i tak
| Sob Lip 31, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
Kiya Itakur
SETH
|
- a co jak w końcu ogarną jak filetować/będzie side?
- yubel jest słodka/i/e i wogóle, ale jak to ma wygrywać?
- z doświadczenia wiem że battle mania ssie i to ostro - albo może tylko moi oppowie z miejsca synchrują/trybują poty z battle manii
_________________ "....you just want to grind that smug snake's head into the earth in the most soul-crushingly cheap way possible for all the grief he's caused you. Or because you can. Both are good reasons, really!"
|
| Sob Lip 31, 2010 6:32 pm |
|
 |
|
Illidan
SETH
|
Dobra dodałem battle manie allout attack bo macie racje yubel może siedzieć na polu i nic się nie dzieje, wywaliłem Dark illuson bo by negować efekt musi targetować. Jeszcze coś poprawić? O i wywaliłem dad i montage a włożyłem creatora.
| Sob Lip 31, 2010 7:52 pm |
|
 |
|
Kiya Itakur
SETH
|
powtórzę pytanie - jak to ma wygrywać?
_________________ "....you just want to grind that smug snake's head into the earth in the most soul-crushingly cheap way possible for all the grief he's caused you. Or because you can. Both are good reasons, really!"
|
| Sob Lip 31, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
Illidan
SETH
|
Wykorzystanie efektu Nightmara i ciągłe ataki w oppka
| Sob Lip 31, 2010 8:31 pm |
|
 |
|
Sweet
AMON
Dołączenie: Pon Lis 19, 2007 3:30 pm Miejscowość: Stare Babice
Numer UDE: 202576671 Ulubiona karta: Witty Phantom
|
jak chcesz se zdejmowac te yubelki bo ja nigdy tego nie kleilem... zawsze chcialem na nich grac ale nie wiedzialem jak
_________________ Nie wchodzic na oneta !!!
Vampir-Buldzozer Vampir-Czołg Vampir-Pancer Faust Vampir-T-75 Zwariowany Vampir-Ciamkajaca Krowa xD
|
| Sob Lip 31, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
YamiG
X-Revo|Admin
Dołączenie: Pon Lip 18, 2005 7:59 pm Miejscowość: zabrze/warszawa
Numer UDE: 202315377
|
zapewne savage i tributy:P

my shop: http://shadowforum.pl/viewtopic.php?f=60&t=4999
|
| Sob Lip 31, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
Salamon
Team Resurrection
Dołączenie: Wto Sie 18, 2009 9:21 pm Miejscowość: Ryki
Numer UDE: 69 Ulubiona karta: Brionac i po grze ;D
|
że sie skromnie spytam gdzie terraforming?
_________________ Hands armed with broken bottles! Standing no chance to win but we're not running, we're not running... BAD KARMA

|
| Sob Lip 31, 2010 11:25 pm |
|
 |
|