|
|
Zarejestruj się • FAQ
• Szukaj • Zaloguj się |
|
Obecny czas: Nie Wrz 05, 2010 7:59 pm
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
magnum
Seal Breakers TG
Dołączenie: Czw Mar 20, 2008 10:27 pm Miejscowość: Tarnowskie Góry
Numer UDE: 202695697 Ulubiona karta: Brio
|
 Re: Stare dobre gry
czy ty musisz wynajdywac tematy sprzed 3 lat i je wykopywac? ;/
| Pią Kwi 02, 2010 1:37 pm |
|
 |
|
Kadim.
HORUS
Dołączenie: Pią Wrz 11, 2009 2:44 pm Miejscowość: Z daleka:)
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Lycanthrope
|
magnum napisał(a): czy ty musisz wynajdywac tematy sprzed 3 lat i je wykopywac? ;/ no to zamknijcie temat skoro stary, a nie się czepiasz. skoro otwarty to piszę 
_________________ Highway 35 - the best of road

http://s18.bitefight.onet.pl/c.php?uid=81875 !!! Klikajcie !!!
|
| Pią Kwi 02, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
Szogun
AMON
Dołączenie: Pon Wrz 01, 2008 12:58 pm Miejscowość: Lubin
Numer UDE: 202690933 Ulubiona karta: XX-Saber Darksoul
|
Bez urazy Magnum ale Kadim chyba ma rację a za pewne gdyby otworzył nowy temat to znowu ktoś narzekałby że po co otwierać 2 taki sam skoro już istnieje więc powstaje błędne koło...
| Nie Maj 16, 2010 3:59 am |
|
 |
|
SzyMan1993
AMON
Dołączenie: Pią Kwi 17, 2009 4:29 pm Miejscowość: Lubań Śl
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Trident Dragion
|
Dobra ale wracając do temtu jak już go odkopaliście^^. Moje ulubione stare gry to: -Star Wars Rogue Squadron (dla kolejnych części tej gry kupiłem NGC, po prostu niezapomniany symulator) -Pokemon Silver (tak uwielbiam że kupiłem remake na NDS) -Heroes of Might and Magic III (nie ma co komentować) -The Settlers (jedynka to był dla mnie przełom) -Secret of Mana (epicki RPG na SNES'a) -Megaman (ale te późniejsze części od 7 chyba, no i seria X) -A na koniec maskotka Segi „Sonic” (wszystkie części były super, ale poziom trudności też fajny jak dead to od nowa)
| Nie Maj 16, 2010 9:00 am |
|
 |
|
Kamildos
OZYRYS
Dołączenie: Śro Sie 20, 2008 3:29 am Miejscowość: Złotoryja
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Barrel Dragon
|
Są nowi użytkownicy i żadne wykopywanie tematu...po prostu wypowiadają się Ci, którzy nie mieli wcześniej okazji-.- Do moich ulubionych starych gier należą: -Doom jedynka i dwójka -Mario -Dizzy The Adventurer -Double Dragon -Contra
| Czw Lip 15, 2010 4:09 pm |
|
 |
|
Sid
PTAH
Dołączenie: Nie Cze 27, 2010 6:02 pm Miejscowość: Słupsk
Numer UDE: 0 Ulubiona karta: Dark Valkyria
|
Święta racja! W końcu nie każdy jest obecny na forum od samego początku bo np do niedawna nie wiedział że istnieje coś takiego jak Yu-Gi-Oh!
Ja bardzo dobrze wspominam : Mario - z Pegasus Crash Team Racing - z PS One Worms Armagedon - z Pieca Fallout 2 - Najlepszy RPG na PC I do dziś wszystkie one goszczą na moim twardzielu (w orginalce lub emu)
| Śro Sie 18, 2010 6:16 pm |
|
 |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników |
|